Commissielid & Partijlid

Lilian is onze razende reporter. Zij houdt dagelijks de website van De Streker bij en weet daarmee wat er speelt binnen Stede Broec.

Als geen ander vangt Lilian signalen van zaken die wij op de politieke agenda kunnen zetten. Zij is een luisterend oor voor de kwetsbaren en minder bedeelden in Stede Broec.

Lilian zet zich al twee termijnen actief in voor onze fractie en neemt zitting in de commissie Samenleving.

Zij is woonachtig in Bovenkarspel, waar zij woont met haar partner Piërre. Samen hebben zij 2 zonen, Jeffrey (34) en Bas ( 32 ). Ook is Lilian oma van 3 kleinkinderen Kayleigh (8), Jayden (6) en Ryan(4).

Zaken waar Lilian zich hard voor maakt zijn: goed, veilig en toegankelijk onderwijs voor iedereen. Denk daarbij aan de realisatie van de plusklas. Maar denk ook aan betaalbare zwemlessen binnen ons waterrijke Stede Broec. Wij zijn van mening dat ieder kind in staat moet zijn om zwemmen onder de knie te krijgen.

Kortom, voor Lilian én de Onafhankelijke Partij is het welzijn van onze inwoners de hoogste prioriteit. Iedereen die hulp nodig heeft moet dit ook krijgen, arm of rijk. Het is goed om te weten dat als het eens tegenzit, je kunt bouwen op de Onafhankelijke Partij.

Wij laten minder bedeelden en kwetsbaren niet opdraaien voor bezuinigingen.