• Onafhankelijk
  • Positief
  • Eerst luisteren, dan doen
  • Versterken en verrijken van Stede Broec

5. Lilian Peerdeman

Fractielid & Commissielid 

Lilian is onze razende reporter. Zij houdt in het dagelijkse leven de website van De Streker bij. Vandaar dat Lilian continu wat er speelt binnen Stede Broec. Lilian pikt als geen ander signalen op om te agenderen. Zij biedt daartoe een luisterend oor voor de kwetsbaren en minder bedeelden in Stede Broec.  Lilian is actief binnen de fractie en zet zich in voor de commissie Samenleving.

Lilian is woonachtig in Bovenkarspel, waar zij woont met haar partner Piërre. Samen hebben zij 2 zonen, Jeffrey (34) en Bas ( 32 ). Ook Lilian is verder oma van 3 kleinkinderen Kayleigh (8), Jayden (6) en Ryan(4).

Lilian stelt zich namens de Onafhankelijke Partij voor de derde periode verkiesbaar.

Lilian Peerdeman heeft zich de afgelopen periode namens de Onafhankelijke Partij in de commissie Samenleving sterk gemaakt voor goed onderwijs. Zo is er nu een plusklas gerealiseerd in Stede Broec.  Daarmee hoeven deze kinderen niet meer naar Drechterland voor onderwijs.

Ook maakt Lilian zich sterk voor betaalbare zwemlessen binnen Stede Broec. In onze waterrijke gemeente moet ieder kind in staat zijn te leren zwemmen. Ook op nationaal niveau heeft Lilian aandacht gevraagd voor betaalbare zwemlessen.

Voor Lilian is het welzijn van alle inwoners van Stede Broec de grootste prioriteit. Iedereen die hulp nodig heeft moet dit ook krijgen, arm of rijk.